ETM (Electraportion Transdermal Meso-chip) er en teknologi, der kombinerer Meso-chip vandkanals penetrerings teknologi og Electroporation ion channel transdermal teknologi. Den bruger hovedsageligt mikronålene på meso-chippen til at åbne vandkanalerne på huden via elektroimpulserne, hvorefter næringsstofferne tilføres til det overfladiske lag i dermis og øger absorptionshastigheden.

 

Det tekniske arbejdsprincip

Sådan virker Electroporation technology

Elektroporation bruger forbigående elektriske impulser til at få hudens keratinocytter til midlertidigt at generere lipiddobbeltlags vandige kanaler, så næringsstoffer kan absorberes gennem huden. Når det pulserende elektriske felt slutter, genoptager lipid-dobbeltlaget sin oprindelige form, således at den vandige kanal lukkes helt naturligt. Så længe elektroimpulserne overstiger den spænding, der gør at lipid-dobbeltlaget kollapser, så der dannes forbigående vandporer i det lipid-dobbeltlaget mellem stratum Corneum cellerne i huden, som derved giver tid til at fremme og optage næringsstoffer i de dybere hudlag med en forhøjet optagelsesevne i huden.

 

Mesochip vand kanal penetrations teknologi

Mesochip vand kanal penetrations teknologi. Gennem de “vulkanformede” mikrokrystaller på nanochippen åbnes hudbarrieren i epidermis for at danne mikrovandkanaler, så næringsstofferne i væsken indføres i huden for at fremme hudens udseendende og problematikker. Mikro vandkanalerne lukkes helt naturligt inden for 1-2 timer efter behandlingen og hudens normale beskyttelses barriere starter sin naturlige genoprettelse.

Fordele

Mesochip

Indførelse af meso væsker med rustfri meso chip i kombination med Electroporation teknologier, giver en mærkbar og stor forbedring af permeabiliteten (elektroimpulsernes effekt i huden) og absorptionsevnen.

Smertefri, behagelig, og uden bivirkninger.

MESO00 ETM mesotherapy device kan levere næringsstofferne ind i huden med en ultrafin og lige linje statue, som kan være op til 0,3 ~ 0. Bmm i dybden. Der er ingen smerte, ingen blod, forbundet med behandlingen da dette ikke skader epidermis.

 

Ansigt: 900,-kr.
Ansigt og hals: 1000,-kr.
Ansigt, hals og bryst: 1200,-kr.

Hårvækstbehandling:

Lokal i hovedbund: 750,-kr.
Hele hovedbunden: 1250,-kr.