THERMO LIFT

Dybdevarmen i thermolift behandlingen trænger igennem overhuden, læderhuden og bindevævet, aktiverer stofskiftet og giver på denne måde en forøgelse af nedbrydningen af fedtvævet. Lår,bagdel, talje, hofter, overarme og nakke får en bedre blodgennemstrømning, sammen med en tydelig omfangsreduktion. Efter en behandling kan der nemt svinde 7 cm. omkring maven. UTROLIGT.

God behandling til reumatiske lideser, virker smertelindrende.

En stofskifteaktivitetsstigning på 2-3 gange, mens æggehvidenedbrydningen forøges med 3-600 gange – fantastisk behandling til overvægtige.

Trylleformen i kampen imod overflødige pund og mindre pæne fedtdepoter, hedder termolift, hvilket gør det muligt, at behandle problemzoner, så som talje, hofter mave, ende lår, nakke og ryggen på en særdeles virkningsfuld måde. Endvidere giver denne form for behandling en hel række positive effekter, både psykisk og fysisk. Behandlingerne er en terapi for både krop og sjæl.

Varmeterapi i form af termo lifting sammen med en sund og fornuftig levevis, giver større præsentationsforøgelse, samt større modstandskraft i stress situationer. Muskelspændinger til de begunstigede “bieffekter” ved behandlingen hører også den muskelafslappende virkning. Mange mennesker lider i dag af spændinger i nakke, skuldre og ryggen. Selv standardbehandling med termolift giver straks lindring. Nervøsitet i tilgift ved behandlingerne med termolift og essentielle olier, fåes et bedre velbefindende, mindre nervøsitet og bedre søvn, grunden dertil ligger utvivlsomt i den afslappende virkning som behandlingen giver.

APPELSINHUD. Mere end hver anden kvinde klager i dag over problemer med bindevævet. Et vidt og bredt udvendigt bevis derpå er den udbredte appelsinhud eller cellulite.(alle kvinder har cellulite). Selv blandt mænd bliver cellulite i større og større målestok konstateret. Grunden dertil ligger i vores ernæring og levevis.

650 kr.