Mængderabat

Ved køb af 5 behandlinger, får man den 6. behandling gratis.

LIFT 6* giver en naturlig “opstrammende” effekt – den uundværlige behandling. Når det patenterede LPG- behandlingshoved føres henover huden, frembringes der en rytmisk, kontinuerlig og mekanisk mikropulsering. Under den tredive minutter lange behandling stimuleres hver millimeter af huden tredimensionalt – såvel omkring øjnene og langs ansigtets konturer, samt hals og decollete`. Lift 6 giver huden en behagelig mekanisk gennemarbejdning, som styrker i dybden og hjælper med at forebygge og bekæmpe hudens synlige ældningstegn.

En usædvanlig effektiv og behagelig behandling, der holder huden ung. Lift 6 giver en enestående virkning. Slap af i tredive minutter, mens din hud bliver arbejdet grundigt igennem ! Lige fra den første behandling oplever du en følelse af velvære, og din ansigtshud kommer til at se yngre og strammere ud, efterhånden som behandlingsprocessen skrider frem.

Denne opstrammende behandling foregår mekanisk og motionerer huden og dens bestanddele. Lift 6`s naturlige og behagelige virkning er tilpasset alle hudtyper, selv de mest sarte. Lift 6 er en målrettet metode til bekæmpelse af hudens ældning.

Denne behandling er rigtig god til løft af øjenlåg eller pandeløft.

450 kr.