6. behandling er gratis

Denne behandling koster 450 kr. incl. hyaluron-maske. Ved køb af 5 behandlinger, får man den 6. behandling gratis.

Super effektiv antiaging til ansigtet

Grunden til tidlig aldring af huden kan skyldes flere ting, sol, vind, forurening og kost.

Noget vi ikke selv har indflydelse på er hudcellernes mulighed for at optage energi således at celledeling og regenerering kan ske normalt – Det er her vi ved hjælp af den innovative og patenterede Dermionologi kan hjælpe huden på vej.

Huden tilføres den energi den behøver i form af høj koncentreret negative ioner. Fra naturens side er alle mennesker elektriske ladet med positive ioner. Ved at indånde ilt modtager den menneskelige organisme de negative ioner vi har brug for.

Når vi ældes har vores organer brug for mere energi end lungerne kan sende videre i vores system. Dette skyldes, at energien distribueres således at organismen først tildeles, dvs. de vitale deles om hjertet, milten, leveren mv.Organismens påvirkninger af luftens negative ioner, der bl.a. forøger blodets oxyhæmoglobin dermed iltoptagelse.

Modvirker allergiske forstyrrelser, og forebygger infektionssygdomme, øger lungekapaciteten, bedre balancen i hormonale sekretioner, påvirker i 90% af tilfælde astma positivt, virker normaliserende for blodtrykket. Det er også muligt at få en kropsbehandling, her ligger man i et såkaldt iontelt.

Behandlingen tager kun 30 min. hvor du, blot skal ligge under ion hjelmen/teltet.

450 kr.