Mængderabat

Ved køb af 5 behandlinger, får man den 6. behandling gratis

Danskudviklet oxygenbehandling til ansigtet baseret på naturlige ingredienser.

Effekt

DermaOxy behandlingen giver færre rynker og der er en synlig effekt på kun 20 minutter – Og så er det endda behageligt og til at betale!

Behandingen holder huden ung, giver hud og hår ny vitalitet og udvisker smårynker og linjer. Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed. Elasticiteten øges og hudens udssende forbedres.

Behandling

Først afrenses huden grundigt – hår vaskes. Døde hudceller fjernes hvis nødvendigt (peeling). Behandleren har en dermaOXY maskine, der producerer ca. 90 % koncentreret ilt. Ved hjælp af en airbrush sprøjtes det specialudviklede serum først på huden eller i hårbunden.

Behandleren fører derefter airbrushen 2-3 gange tæt henover det område, der skal behandles. Lufttrykket og ilten fra airbrushen betyder, at serummet iltes og presses ind i huden/hårbunden. Det giver en langt bedre virkning end almindelig påføring af cremer. Du vil føle behandlingen som et let, friskt pust på huden/håret.

Det gør ikke spor ondt og er helt uden bivirkninger, men føles meget behageligt og afslappende.

Behandlingen varer ca. 20-30 minutter pr. gang. Det bedste resultat opnås ved en kur på 6 behandlinger over 6 uger, men allerede efter første behandling vil du kunne se forskel!

For at vedligeholde resultatet anbefales én behandling
hver 4. til 12. uge efter behov.

650 kr.